Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Desc
Pagina

Artikel 1-56 van in totaal 58

Ariens

Ariens is passie, innovatie, betrouwbaarheid, focus op de gebruiker en vakmanschap. De Ariens Company is een Amerikaanse familiebedrijf opgericht in 1933 door Henry Ariens, de overgrootvader van de huidige voorzitter Dan Ariens. De Ariens Company heeft in haar ruim 80 jarige bestaan een uitstekende naam opgebouwd voor zeer hoogwaardige machines voor ieder seizoen. Of het nu gaat om een grasmaaier, sneeuwfrees of een van de andere machines, in ieder product vindt u passie, innovatie, betrouwbaarheid, focus op de gebruiker en vakmanschap.

De Ariens visie door Dan Ariend

In deze tijd van high-tech en massaproductie is het bij ons altijd traditie gebleven om onze klanten het beste te bieden, zowel voor wat betreft het product als de service. Deze traditie is begonnen toen mijn overgrootvader Henry Ariens in 1933 de Ariens Company stichtte, met als onderliggende gedachte dat kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs de drie belangrijkste eigenschappen van een machine zijn. Alhoewel het fabricageproces uiteraard grote veranderingen heeft ondergaan, hebben wij getracht een evenwicht te bereiken tussen de high-tech van vandaag en het vakmanschap uit het verleden. En niet zonder enige trots kunnen we stellen daarin geslaagd te zijn. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde ontwerp- en productietechnieken. Technieken, die we hebben overgedragen aan de mensen die zich zeer bewust zijn van de noodzakleijke, optimale kwaliteit van onze produkten.

Daarom is ons product beter. Daarom is ons product uiterst betrouwbaar en daarom ook kunnen wij een bijzonder goede garantie geven op al onze machines.

Ariens zitmaaiers en andere producten

Het meest bekende product in Nederland van Ariens is de zitmaaier. Ze staan bekend om hun topkwaliteit Zero-turn zitmaaiers waarmee je in een mum van tijd het gazon strak hebt. Daarnaast zijn er allerlei accessoires verkrijgbaar zoals een sneeuwschuiver of draagbak.

Ariens staat ook bekend om hun onkruidborstels. Daarnaast kun je voor ons terecht voor diverse onderdelen van Ariens.

Kom testen in Rotsterhaule

Green Jack in Rotsterhaule (nabij Heerenveen en Joure) is jouw adres voor de topkwaliteit zitmaaiers van Ariens en andere merken. Bezoek onze winkel en we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@greenjack.nl

KvK: 73666440
Btw: NL001456248B93
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route