Klussen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-2296 van 2296

Desc
Pagina

Artikel 1-56 van in totaal 2089

Klussen

Green Jack levert een uitgebreid assortiment aan klusbenodigdheden. Ons assortiment bestaat uit alle denkbare producten en uiteraard van topkwaliteit.

Producten voor klussen

Voor klusproducten en je bij Green Jack aan het juiste adres. Er is een ruim assortiment aanwezig met allerlei artikelen en toebehoren voor jouw kluspraktijken, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Wat te denken van de volgende producten: bevestigingsmateriaal, bezems, vloertrekkers, bindmateriaal, touw, tap, boren, tappen, borg artikelen, compressoren, luchtgereedschap, dekzeilen, dekkleden, elektra, elektrisch gereedschap, fiets, gereedschap, hogedrukreiniger, ijzerwaren, kruiwagens, transport, ladders, trappen, lassen, solderen, lijmen, kitten, opbergen, pvc, drainage, ragebollen, slijpschijven, staalborstels voor machines, stof- en gasmaskers, verf en toebehoren, water en installatie.

Voor de vele mogelijke toepassingen van allerhande klusmaterialen en gereedschappen, verzorgen wij advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor een snelle verwerking van jouw order, zodat je nooit lang op jouw bestelling hoeft te wachten. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment om te zien of er passende producten voor jou zijn binnen de categorie van Klussen. Gebruik voor het gemak de subcategorieën aan de linkerzijde van de pagina. 

Waarom klusproducten kopen in onze fysieke winkel?

Wij doen er 24/7 alles aan om ervoor te zorgen dat jij zónder zorgen, online de beste producten kan bestellen vanuit ons assortiment van meer dan 15.000 producten en dat je deze bovendien snel en stevig verpakt in huis hebt. Ook kan je altijd op meerdere manieren betalen, zodat je op een voor jou vertrouwde manier je bestelling kan voltooien. Behoefte aan advies? Wij staan je graag te woord en helpen je bij jouw aanschaf. Gebruik hiervoor onze advieslijn of contact ons via WhatsApp. Breng je liever een bezoek aan onze winkel voor face to face advies en/of om onze producten van dichtbij te bezichtigen? Geen probleem, je bent meer dan welkom in onze winkel aan de Streek 198 in Rotsterhaule!

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@greenjack.nl

KvK: 73666440
Btw: NL001456248B93
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route