Boerderij en Vee

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Desc
Pagina

Artikel 1-56 van in totaal 861

Boerderij en Vee

Boerderij en Vee

Kerstma-Heida levert een uitgebreid assortiment voor boerderij en vee. Ons assortiment bestaat uit alle denkbare producten van topkwaliteit.

Producten voor Boerderij en Vee online bestellen

Voor boerderij en vee producten ben je bij Kerstma-Heida aan het juiste adres. Er is een ruim assortiment aanwezig met allerlei artikelen en toebehoren voor jouw boerderij en vee, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Wat te denken van de volgende producten: producten voor jouw afrastering, drinkbakken, emmers, schepemmers, graanschoppen, graszaad, mestkorrel, hekkels, baggerbeugels, hooiharken, huisdieren, hobbydieren, ijzerwaren, kruiwagens, kuilen, melkstal, voerschuiven, perstouw, polsstokken, ruitersport, spitten, stalbenodigdheden, tractor, trekker, veescheren, verdelging, bestrijding, vet en smeer artikelen, voerbakken, vogelverschrikkers, vogelverjagers, vorken, winterartikelen, zandslurven, zeis en walmessen, etc. etc. Voor de vele mogelijke toepassingen, verzorgen wij advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor een snelle verwerking van jouw order, zodat je nooit lang op jouw bestelling hoeft te wachten. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment om te zien of er passende producten voor jou zijn binnen de categorie van boerderij en vee. Gebruik voor het gemak de subcategorieën aan de linkerzijde van de pagina. 

Waarom producten voor Boerderij en Vee kopen in onze fysieke winkel?

Wij doen er 24/7 alles aan om ervoor te zorgen dat jij zónder zorgen, online de beste producten kan bestellen vanuit ons assortiment van meer dan 15.000 producten en dat je deze bovendien snel en stevig verpakt in huis hebt. Ook kan je altijd op meerdere manieren betalen, zodat je op een voor jou vertrouwde manier je bestelling kan voltooien. Behoefte aan advies? Wij staan je graag te woord en helpen je bij jouw aanschaf. Gebruik hieroor onze advieslijn of contact ons via WhatsApp. Breng je liever een bezoek aan onze winkel voor face to face advies en/of om onze producten van dichtbij te bezichtigen? Geen probleem, je bent meer dan welkom in onze winkel in Rotsterhaule!

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@greenjack.nl

KvK: 73666440
Btw: NL001456248B93
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route