1093 Stihl iMow RMI 422.1 P

850,-
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

Slechts 2 jaar oude Stihl RMI 422.1 P iMow

Op kleine en middelgrote gazons zijn de compacte iMow robotmaaiers uit de MI 4-reeks in hun element: de RMI 422 P maait gazons tot ca. 1500 m2 binnen zeer korte tijd en met een perfect maairesultaat. Zo is het gazon weer snel bruikbaar om te spelen en te ontspannen.

Uitgerust met een dynamisch maaiplan en een intelligent oplaadsysteem, slaagt de RMI 422 P erin om tot 1500 m² in korte tijd te maaien. 
U zegt wanneer uw iMow maait, een oppervlakte tot 800 m² bijvoorbeeld in een werkweek van 10 uur. Binnen het vastgelegde tijdsvenster, de zogenaamde actieve tijd, beslist het apparaat zelfstandig of het een onderbroken maaibeurt (bijv. wegens regen) op een later tijdstip terug inhaalt.

Technische gegevens

  • Gazonoppervlak m²: 1500
  • Type accu: Li-Ion 50 Wh Akku 29 V acc
  • Snijhoogte: 20-60mm.
  • Snijbreedte: 20cm
  • Maximale helling: 40%
  • Maaitijd per laadbeurt: 30min
  • Gewicht: 9-kg
  • Gemeten geluidsdrukniveau LpA dB(A): 49

Installatie!

Zelf doen? 
Dit is niet moeilijk, goed lezen en binnen een paar uren maait de iMow met veel plezier uw tuin. U dient wel hieronder een iKit mee te bestellen waar u kunt kiezen uit een set van 150mtr of 400mtr. begrenzingsdraad. Evt is de begrenzingsdraad te verlengen tot maximaal 650mtr. Bij vragen is onze advieslijn en whatsapp altijd beschikbaar.

Uitbesteden?
Indien gewenst kunnen wij vakkundig de installatie verzorgen en de iMow programmeren naar uw wensen. Neem voor verdere informatie en voorwaarden contact met ons op.

Standaarduitrusting

Docking Station
Indien het regent of de accu's bijna leeg zijn, rijdt de robotmaaier op eigen kracht naar het Docking Station en laadt zijn accu's terug op. Door zijn intelligent oplaadsysteem, beslist de robotmaaier zelfstandig of een snelle oplaadbeurt nodig is om een op handen zijnde maaibeurt af te werken, of om de accu op te laden in de normale stand die spaarzamer is.

Profielwielen
Ook op plaatsen met dicht gras en op onregelmatig terrein en licht glooiende hellingen (tot 35 %) komt het apparaat er goed uit. Daarom zijn de geprofileerde wielen niet alleen geruisloos, maar ook zelfreinigend.

Mulchmaaiwerk
Tijdens het maaien wordt het grasafval fijn versnipperd en komt met zijn voedingsstoffen weer ten goede aan de bodem. Het stevige mulchmes blijft zeer lang scherp. Bij elke stop van het mes verandert de draairichting automatisch en zorgt zo voor een gelijkmatige slijtage. Als het mulchmes toch moet gewisseld worden, kan dit zonder gereedschap. Variabel terug rijden

Variabel terug rijden
Het terugkeren naar het dockingstation gaat standaard langs de begrenzingsdraad. Naargelang de rand van het maaigebied is het nu mogelijk om bij het terugkeren een variabele afstand van 0,3 tot 0,7 m ten opzichte van de begrenzingsdraad in te stellen om spoorvorming te vermijden. Bij het leggen van een bijkomende baan heeft u bijkomend materiaal (kabelset AED 600) nodig.

Dockingstation
Het dockingstation kan zowel binnen als buiten het gazonoppervlak worden geplaatst. Let indien nodig op de aanvullende richtlijnen voor het plaatsen van de begrenzingsdraad.

Helder LCD-display
Op het display kunnen alle instellingen niet alleen intuïtief en eenvoudig ingegeven worden, maar door de contrastrijke en heldere display kan hij ook tijdens zonnig weer bediend worden. Bij de robotmaaiers uit de MI 6-reeks kan het bedieningspaneel uit de machine genomen worden zodat u zich niet hoeft te bukken om te programmeren.

Bumper
De kap van de iMow robotmaaier is beweeglijk en bevat sensoren die obstakels herkennen. Raakt de robotmaaier een hindernis? Dan wordt de impactkracht langs de kap verdeeld en verandert de maaier onmiddellijk van richting. Wordt de kap opgetild, dan stoppen de messen.

Ingebouwde diefstalbeveiliging
De iMow is uitgerust met verschillende sensoren: zodra iemand probeert om de machine op te tillen, stopt ze met maaien. Als beveiliging tegen diefstal kan de iMow zo ingesteld worden, dat hij alleen nog met een persoonllijke pincode kan bediend worden.

Meer informatie
Sku 120652
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1093 Stihl iMow RMI 422.1 P

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@greenjack.nl

KvK: 73666440
Btw: NL001456248B93
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route
Onlangs bekeken