Stihl Accu Kettingzaag MSA 300 C-O Zaagblad 40cm. (excl. accu en lader)

804,- 664,46 ex. BTW
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

Nieuw voor 2022, leverbaar in het voorjaar. Bestel nu al om zeker te zijn dat u als 1 van de eersten gebruik kunt maken van deze Wereldprimeur!

Accuketingzaag MSA 300 C-O: Uitzonderlijke prestatie voor professionele en serieuze particuliere gebruikers

De STIHL MSA 300 is de eerste accukettingzaag die speciaal ontworpen werd door STIHL voor professioneel gebruik. De machine zet haar volle elektrisch vermogen van 3,0 kW om in een kettingsnelheid tot 30 m/s dankzij de krachtige STIHL AP 500 S accu. Samen met de STIHL .325" ketting en het Light 04 zaagblad levert ze een hoog zaagvermogen met een laag gewicht. Ook de robuuste en weerbestendige structuur van de STIHL MSA 300 zal bij professionals in de smaak vallen. Het STIHL anti-vibratiesysteem vermindert de trillingen en beschermt zo je spieren en gewrichten.

Om het onderhoud en de reiniging van de accukettingzaag MSA 300 zo eenvoudig mogelijk te maken, is de filter voorzien van een servicedeksel die hem gemakkelijk toegankelijk maakt. De STIHL MSA 300 is de eerste kettingzaag van STIHL die uitgerust is met een bedienings- en meldingscockpit, waarop je alle essentiële gegevens en informatie over je kettingzaag kan aflezen. Ze kan bovendien gekoppeld worden aan het STIHL connected systeem, dankzij de STIHL Smart Connector 2 A.

Raadpleeg het overzicht van de laad- en looptijden om te weten hoe lang je je STIHL accumachine kan gebruiken en hoe lang het duurt om de gebruikte AP accu weer op te laden. In het overzicht vind je ook welke AP accu aanbevolen is voor je STIHL machines.

Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, zelfs bij slecht weer. Daarom zijn ze voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater. De effectiviteit wordt bewezen door strenge interne tests. De spatwatertest is onder andere gebaseerd op de IPX4-standaard.

Comfortabel werk: De Stihl MSA 300 C-O met Oliesensor

Kleine en middelgrote bomen vellen, van hun takken ontdoen en verzagen: met de accukettingzaag STIHL MSA 300 C-O kunnen landschapsarchitecten, professionals in de bosbouw en gemeentewerkers al deze taken uiterst efficiënt uitvoeren. Drie bedrijfsmodi (eco, vellen, snoeien) stellen je in staat je kettingzaag te configureren voor verschillende toepassingen. En om ervoor te zorgen dat je tijdens het werk altijd een optimale oliedruk hebt, is de kettingzaag voorzien van een oliesensor die de oliedruk op elk ogenblik controleert.

Technische data

  • Gewicht zonder Accu : 4,5
  • Olietank inhoud: 310cm2
  • Nominale spanning: 36V
  • Geluidsdrukniveau dB(A): 93
  • Geluidsvermogenniveau dB(A): 104
  • Trillingsniveau links/rechts m/s²: 2,6/2,8 m/s²
  • Zaagketting: 325" x 1,3mm RS3 Pro
  • Zaagblad: 40cm. Light 04

Voor deze machine is er speciaal een nieuwe super krachtige Accu ontwikkeld. De AP 500 S daarnaast kunt een leuze maken uit een 4-tal acculaders. Zie onder voor de opties.

AP 500 S
Acculooptijd: 20 - 44 min. (De autonomie per acculading varieert naargelang de bedrijfsmodi)
Oplaadtijd 80 / 100% met AL 101 Lader: 280 / 355 min
Oplaadtijd 80 / 100% met AL 300 Lader: 70 / 90 min
Oplaadtijd 80 / 100% met AL 301-4 Lader: 70 / 90 min
Oplaadtijd 80 / 100% met AL 500 Lader: 40 / 55 min

Volledig compatibele, uiterst krachtige lithium-ion-accu met aanduiding van het laadniveau (LED). Geschikt voor alle STIHL en VIKING accu-apparaten.

Standaard uitrusting:
Het LED display van de oliesensor geeft betrouwbare informatie over het niveau van de kettingolie. Als de LED uit is, heeft de machine voldoende olie. Als de LED rood kleurt, is het oliepeil te laag.

Bedieningscockpit:
De MSA 300 is uitgerust ,met een elektronische bedieningscockpit met LED display. Daarop heeft dfe gebruiker de keuze uit drie bedrijfsmodi voor een eenvoudige en veilige bediening van de machine. Bovendien heeft ed gebruiker dankzij de grote LED display altijd zicht op alle belangrijke informatie over de machine, zoals de status van de kettingzaag of kettingrem.

Bedieningshendel:
Voor een envoudige bediening.
Dankzij de softgrip ligt je machine goed in de hand en kan je ze veilig geleiden. De rubberen handgreep zorgt voor een betere grip, vooral bij nat weer.

Kettingsnelheid tot 30 met per seconde!
De MSA 300 haalt een maximnale kettingsnelheid van 30 m/s. bovendien kan je ze dankzij de drie vooraf ingestelde bedrijfsmodi optimaal aanpassen aan diverse zaagwerkzaamheden, zoals het vellen van bomen, het snoeien en zagen van middelgrote bomeen of he verzagen van hout voor bijv. houtconstructies. Voor een hoog zaagvermogen is de MSA 300 standaard uitgerust met het Stihl zaalgblad Light 04 en de 325" RS Pro zaagketting.

Luchtfilter van vliesstof.
Het luchtfilter van vliesstof in de MSA 300 accukettingzaag zorgt voor constante prestaites - zelfs onder zeer moeilijke gebruiksomstandigeheden.
Hij bestaat uit uiterst fijne porien en berschermt de elektronica en de elektromotor tegen het fijnste stof en vuil. Om deze te reinigen demonteer je hem gewoon en spuit je hem in met Stihl Variocean. Laat het product korte tijd inwerken, was het filter vervolgens met warm water en laat hem drogen. Hij is dan weer volledig klaar voor gebruik. Deze Varioclean kunt u hieronder gemakkelijk mee bestellen.

Compartibel met de Smart Connector 2 A
De Smart Connector 2 A wordt op de daartoe voorziene plaats in de behuizing van de machine bevestigd en gemonteerd. Door de aansluiting op de besturingseenheid zendt de Smart Conector 2 A waardevolle machine gegevens naar uw smartphone, tablet of de Stihl conneted Box, als die zich binnen het bereik bevindt. de gebruiker kan dan via de Stihl connected App en het Stihl connected Potal de in het Stihl connected systeem ingevoerde gegevens bekijken of gebruikmaken van andere functies. LED's en knoppen bieden de bebruikers ook de mogelijkheid van directe interactie met de machine.

Zaagblad Light 04 en Zaagketting 325"RS3 Pro
Het hoogwaardige professionele zaaggarnituur, die bestaat uit het light 04 zaagblad en de 325"RS3 Pro zaagketing levert uitzonderlijk hoge zaagprestaties.

Tweehandsbediening 
Door het ergonomische handvat en de achterste handgreep bedekt met een flexibel materiaal kan er in alle posities veilig gewerkt worden.

Gereedschapsloze olievuldop 
De controle van het oliepeil is gemakkelijk te controlen door de transparante olietank. Het bijvullen is handig door de gereedschapsloze olievuldop.

Meer informatie
Sku 120296
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stihl Accu Kettingzaag MSA 300 C-O Zaagblad 40cm. (excl. accu en lader)

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@greenjack.nl

KvK: 73666440
Btw: NL001456248B93
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route

Accessoires

Onlangs bekeken