Stihl RM 650 T met Kohler HD 775 OHV SC Motor

979,- 849,-
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

Stihl nummer: 6364-011-3441 / 63640113441

Deze duurzame benzinemaaier is specifiek ontworpen voor grote oppervlakken te maaien. De robuuste behuizing van aluminium spuitgietwerk met stootstrip, de betrouwbare Kohlermotor met SmartChoke-functie en wielen met afgesloten hoogwaardige kogellagers zorgen voor maaiplezier op lang termijn. De ruime 70 liter grasopvanbox kan je makkelijk ledigen door ergonomische en comfortabele monostuur.

Technische gegevens

 • Gazonoppervlak m²: tot 2.000
 • Geluidsdrukniveau dB(A): 81
 • Geluidsvermogenniveau dB(A): 95
 • Gewicht kg: 46
 • Nominaal vermogen: 2,6 kW
 • Nominaal toerental omw/min: 2.800
 • Inhoud grasopvangbox l: 70
 • Motortype: Kohler serie HD775 OHV SC
 • Onzekerheidsfactor KpA dB(A): 2
 • Snijbreedte cm: 48
 • Snijhoogte mm: 25-85
 • Start/stop: HS start via duwstang / MS motorstop
 • Achterwiel aandrijving
 • Centrale hooge instelling
 • Aluminium maaidek

Als optie kunt u hieronder een professionele Catching-Kit mee bestellen.

Uiteraard wordt deze machine bij u afgeleverd zonder extra kosten.

Natuurlijk behoort inruil bij ons altijd tot de mogelijkheid!
Neem contact met ons op voor details.

Standaarduitrusting

Smart Choke motor
Het beslissende startvoordeel: eenvoudig, krachtensparend en veilig starten. De automatische choke verlicht het starten van de grasmaaier, zowel met een koude als een warme motor.

Wielaandrijving
De gemotoriseerde wielaandrijving vergemakkelijkt het maaien vooral op grote oppervlakten en hellingen. De bedieningshendel wordt gehanteerd en de maaier zet zich in beweging. Afhankelijk van het model is de Stihl maaier met één of drie versnellingen voorwaarts uitgerust.

Verwisselbare stootstrippen
De stootstrippen uit kunststof bieden extra bescherming aan de behuizing bij het maaien langs muren en randen. Wanneer deze versleten zijn, kunnen deze gemakkelijk vervangen worden door nieuwe stootstrippen.

Lichtlopende wielen
De wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.

Innovatieve grasopvangbox
Door de naar onder gerichte luchtopeningen en het gesloten deksel kan het gras en het stof niet naar boven ontsnappen. De machine wordt minder snel vuil. De geïntegreerde inhoudsindicatie geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan. Door het tweedelige design van de box kan deze eenvoudig geopend en geledigd worden.

Ingebouwde inhoudsindicatie
Bij alle VIKING achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd.

Mulchfunctie
Wanneer de grasopvangbox afgehaakt wordt en het mulchhulpstuk aangebracht wordt, kan de maaier ingezet worden om te mulchen. Hierbij wordt het gras tot kleine deeltjes verkleind en gelijkmatig over het gazon verdeeld - het afvoeren van maaigoed is niet meer nodig. Dit spaart tijd en tegelijkertijd wordt bij het gazon vocht en voedingsstoffen toegevoegd. oom

Multimessen met mulchhulpstuk
Met het speciaal gevormde multimes wordt het gras gesneden en in de behuizing in kleine stukjes gehakseld. Wanneer de grasopvangbox aangehaakt wordt functioneert de VIKING multimaaier als grasverzamelaar, door het mulch-hulpstuk wordt de behuizing afgesloten en verdwijnen de fijne grassprieten in het gras.

In hoogte verstelbare duwstang
Makkelijker maaien door een juiste lichaamshouding: de duwstang is in 3 standen in hoogte verstelbaar voor een optimale hoogte - met behoud van de vereiste stabiliteit en wendbaarbaarheid van de grasmaaier.

Monostuur
Het monostuur is makkelijk instelbaar en biedt een aangenaam comfort aan tijdens het maaien. De grasopbangbox is veel makkelijker te ledigen door het monostuur.

Draaggreep
Vooraan in de behuizing is er een draaggreep geïntegreerd. Hierdoor kan de grasmaaier gemakkelijk getransporteerd of omhoog gekipt worden. Tegelijkertijd dient deze draaggreep als stootbeveiliging en beschermt deze de behuizing wanneer er tegen hindernissen gereden wordt.

Opklapbare duwstang
Dankzij de opklapbare duwstang zijn de Stihl grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden. 

Centrale snijhoogteverstelling
De gewenste snijhoogte kan snel en makkelijk in verschillende standen worden ingesteld.

Super-softgrip
Deze zorgt voor een ergonomisch en aangenaam greepgevoel, door de goede plaatsing van de stopbeugel.

Meer informatie
Sku 109354
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stihl RM 650 T met Kohler HD 775 OHV SC Motor

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@greenjack.nl

KvK: 73666440
Btw: NL001456248B93
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route

Accessoires

Onlangs bekeken