Stihl RM 545 T met EVC 300 motor

764,- 649,-
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

Stihl nummer: 6340-011-3409 / 63400113409

Krachtige ReadyStart-motor voor een goede maaicapaciteit en een lichte behuizing uit hoogwaardige polymeer met een plaatstalen frame. 1 versnelling vooruit, duwstang met dwarsstang in 3 standen in de hoogte verstelbaar en centrale snijhoogte verstelling: 7-traps. Uitstekende maai- en opvangeigenschappen voor gazons tot 1600 m². Met ruime 60 liter opvangbox met een comfortdesign. Mulchkit voor het tijdbesparende maaien zonder het gras te moeten afvoeren in optie verkrijgbaar.

Technische gegevens:  

  • Motortype: EVC 300
  • Vermogen: 2,6 kW
  • Snijbreedte: 43 cm 
  • Snijhoogte: 25-80 mm 
  • Gewicht: 33 kg 
  • Inhoud grasopvangbox: 60-ltr.
  • Centrale hoogte instelling
  • Achterwiel aandrijving

Uiteraard wordt deze machine bij u afgeleverd zonder extra kosten.

Natuurlijk behoort inruil bij ons altijd tot de mogelijkheid!
Neem contact met ons op voor details.

Centrale snijhoogteverstelling:
met een praktische handgreep aan de zijkant van de behuizing kan de maaihoogte van het gazon precies vastgelegd worden. Een kijkvenster vóór de handgreep geeft aan welke snijhoogte gekozen is.

Robuuste frameconstructie:
de bijzonder stijve frameconstructie blijft ook onder zware omstandigheden in topvorm. Deze bestaat uit drie robuuste componenten. De op de duwstang aangebrachte bedieningselementen staan in directe verbinding met de behuizing - de maaier reageert snel en is daardoor zeer gemakkelijk manoevreerbaar.

Windvleugelmes:
het windvleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras voor het afsnijden opricht en het maaigoed met turbokracht in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteit zijn gegarandeerd.

Ingebouwde inhoudsindicatie:
bij alle VIKING achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan.

Lichtlopende wielen:
de wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.

Polymeerbehuizing (éénschalig):
de éénschalige behuizing van de Stihl grasmaaiers is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Wielaandrijving:
de gemotoriseerde wielaandrijving vergemakkelijkt het maaien vooral op grote vlaktes en hellingen. De bedieningshendel wordt gehanteerd en de maaier zet zich in beweging. Afhankelijk van het model is de Stihl maaier met één of drie versnellingen voorwaarts uitgerust.

Draaggreep:
vooraan in de behuizing is er een draaggreep geïntegreerd. Hierdoor kan het apparaat gemakkelijk getransporteerd of omhoog gekipt worden. Tegelijkertijd dient deze draaggreep als stootbeveiliging en beschermt deze de behuizing wanneer er tegen hindernissen gereden wordt.

Duwstang in de hoogte verstelbaar:
aangenamer grasmaaien met de juiste instelling: de duwstang kan eenvoudig en snel in drie standen aan de individuele lichaamslengte aangepast worden - zonder de stabiliteit en de wendbaarheid van de grasmaaier te beïnvloeden.

Innovatieve grasopvangbox:
door de naar onder gerichte luchtopeningen en het gesloten deksel kan het gras en het stof niet naar boven ontsnappen. Het apparaat wordt niet zo snel vuil. De geïntegreerde inhoudsindicatie geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan. Door het tweedelige design van de box kan deze eenvoudig geopend en geledigd worden.

Verwisselbare stootstrippen:
de stootstrippen uit kunststof bieden extra bescherming aan de behuizing bij het maaien langs muren en randen. Wanneer deze versleten zijn, kunnen deze gemakkelijk vervangen worden door nieuwe stootstrippen.

ReadyStart motor:
een doorslaggevend startvoordeel: eenvoudig, krachtenbesparend en soepel starten. De automatische choke verlicht het starten van de grasmaaiers zowel bij een koude als een warme motor 

Opklapbare duwstang:
dankzij de opklapbare duwstang zijn de VIKING grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden.  

Meer informatie
Sku 108399
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stihl RM 545 T met EVC 300 motor

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@greenjack.nl

KvK: 73666440
Btw: NL001456248B93
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route

Accessoires

Onlangs bekeken